top of page
bureauaps_loft-20230316_022.jpg

Over Loft uitvaartbegeleiding

Loft is Fries voor lucht. Symbolisch omdat het staat voor de hemel én omdat onze uitvaartbegeleiding ruimte laat om uw hart te luchten. We hoeven niet direct alles te regelen, maar gaan eerst eens rustig zitten om naar uw verhaal te luisteren. Op deze manier worden wij er onderdeel van en vormen we samen een afscheid met aandacht voor kleine, persoonlijke details.

Over Loft Uitvaartbegeleiding

Ons team

Ons team
bureauaps_loft-20230316_024_edited.jpg

uitvaartbegeleidster

Colinda Veldman

“Op een van de meest kwetsbare momenten kom ik binnen bij de familie. Ik vertrouw op mijn gevoel en werk vanuit mijn hart. Creatief en met oog voor details. Door alles op elkaar af te stemmen en goed te luisteren, creëer ik samen met de familie  een persoonlijk en liefdevol afscheid.”

Loft128.jpg

bloemist

Ruth Otten

“De emotie van een afscheid geef ik vorm met prachtige en kleurrijke bloemen in bijzondere en persoonlijke bloemstukken. Elke bloem heeft zijn eigen symbolische betekenis. Samengebonden in een bloemstuk vertellen ze het verhaal van de overledene.”

Marisja Wigmore Loft .png

uitvaartbegeleidster

Marisja Wigmore

"Met oprechte aandacht en betrokkenheid begeleid ik families bij het afscheid nemen, het maken van de juiste keuzes en het regelen van de uitvaart. Ook verzorg ik het ontwerpen van de rouwkaarten en drukwerk. Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen samen met Colinda. 

Onze uitvaartbegeleiding brengt iedereen samen_

gastvrouw / spreker

Annet Bröker

"Ik richt mij op het schrijven van het “in memoriam”, dat het levensverhaal vertelt van de overledene. Soms is het voor de nabestaanden moeilijk de juiste woorden te vinden en daar help ik u graag mee. Daarnaast kunt u mij tegenkomen als gastvrouw bij de uitvaart."

Referenties

Referenties

Lieve Colinda, 

 

Namens de T.-jes willen wij je nog even onwijs bedanken voor je begeleiding, hulp en betrokkenheid. Het extra meedenken, de rust die je brengt en het overzicht heeft ervoor gezorgd dat we (en in mijn geval mijn kids) alles goed een plekje hebben kunnen geven.  

-Liefs, Annemarie en de rest van de fam., Beinsdorp 

Blog

Blog
bottom of page