Uw nabestaanden regelen een afscheid het liefst op een manier die bij u past. Het kan zowel u als hen rust geven om vooraf al bepaalde uitvaartwensen vast te leggen. Denk aan de keuzes voor een begrafenis of een crematie, een kist of een wade, opbaren thuis of elders. Wij begrijpen dat hierover nadenken niet altijd even gemakkelijk is en kunnen u hierin begeleiden. Vrijblijvend en kosteloos.

Uitvaartwensen vastleggen geeft rust

Laatstewensenboekje

Leg de laatste wensen met betrekking tot uw afscheid vast in ons Rustament. In dit bijzondere boekje geven we u een idee van de vele keuzemogelijkheden. Vul het document in uw eigen tempo en op uw eigen manier in. Laat uw dierbaren weten op welke plek u het Rustament bewaart, zodat zij dit weten te vinden als het zover is. Wij komen het boekje graag langs brengen of sturen het aan u op. 

Loft helpt u bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Als u wilt maken we ook alvast een kostenbegroting.

"In alle rust de juiste keuzes maken"

 

Loft Uitvaartbegeleiding

Contact

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor details zet Loft zich met zorg, tijd en aandacht in voor een afscheid dat bij u en de overledene past.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Loft verzorgt uitvaarten in Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Lisse, De Zilk, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Velsen en omliggende plaatsen.
Op verzoek ook elders in Nederland.
  

In samenwerking met Bureau APS en Bloemen van Ruth

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons: 06 - 203 802 24
BureauAPS_Loft_Logo2.png