top of page
Kosten van een uitvaart

Kosten van een uitvaart

Elke uitvaart, crematie of begrafenis, is voor ons uniek en maatwerk. De kosten hangen af van uw wensen en keuzes. Transparantie vinden wij heel belangrijk. U ontvangt van Loft daarom zo snel mogelijk een kostenbegroting voor het regelen van de uitvaart. U betaalt bij ons een vast tarief voor onze dienstverlening en wij rekenen geen winstmarge op nota’s van derden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Verzekering

Waar en hoe u ook verzekerd bent (kapitaal- of naturapolis), u bent altijd vrij om de uitvaart door ons te laten regelen. Wij contacteren de verzekeraar en nemen u alle administratieve rompslomp uit handen. Al het papierwerk wordt door ons geregeld, zodat u zich kunt richten op het (naderende) afscheid. Loft adviseert u eerlijk en transparant over de beste optie voor uw situatie. 

Weet u al hoe u uw uitvaart wilt vormgeven? U kunt op voorhand uw wensen laten vastleggen. Loft denkt graag met u mee over de mogelijkheden en kan voor u een overzicht van de kosten maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page