Zoeken

Nooit meer…


De gesprekken voor zijn pre-pensioen…


… zouden binnenkort plaatsvinden, meneer had samen met zijn echtgenote een heerlijke seizoensplek op de camping en genoot van zijn kinderen en kleinkind. Hij stond volop in het leven en had nog zoveel plannen. Gezelligheid stond voorop.


Helaas kwam daar heel abrupt een einde aan… Ongeloof, verbijstering, hoe kan dat nou? De liefde binnen zijn gezin is groot, ze steunen elkaar waar nodig en hebben respect voor elkaars wensen, beslissingen en verdriet. Meneer was een zeer geliefd persoon, zowel tijdens de condoleance als de afscheidsbijeenkomst was het erg druk. Wat fijn voor het gezin om te zien en te voelen dat er zoveel mensen waren om afscheid van hem te nemen. Een zee van bloemen, prachtige speeches, ontroerend en indrukwekkend.

Loft Uitvaartbegeleiding

Contact

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor details zet Loft zich met zorg, tijd en aandacht in voor een afscheid dat bij u en de overledene past.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Loft verzorgt uitvaarten in Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Lisse, De Zilk, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Velsen en omliggende plaatsen.
Op verzoek ook elders in Nederland.
  

In samenwerking met Bureau APS en Bloemen van Ruth

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons: 06 - 203 802 24
BureauAPS_Loft_Logo2.png