Zoeken

Sterk en stoer.

Na een periode in het ziekenhuis…


… is mevrouw naar huis gegaan om in haar eigen huisje afscheid te nemen van het leven en haar kinderen en kleinkinderen.

Ze was zo sterk en stoer… ze wilde zo lang mogelijk bij haar gezin blijven om tot het laatste moment genoten van iedereen om haar heen.


Een mooi afscheid volgde. Een uitvaartmand van gevlochten wilgentenen, met een boeket van donkerrode anjers die bijna betoverend meekleurden met de mand. Prachtig lenteweer en een aula vol familie en vrienden. Haar dochter vertelde liefdevol over haar moeder, haar kleinzoon over zijn band met zijn oma. De muziek had mevrouw zelf uitgezocht en op een briefje in haar portemonnee bewaard. Een nachtegaal serenade vervulde de aula, het was alsof mevrouw zelf de lente naar binnen haalde…

Loft Uitvaartbegeleiding

Contact

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor details zet Loft zich met zorg, tijd en aandacht in voor een afscheid dat bij u en de overledene past.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Loft verzorgt uitvaarten in Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Lisse, De Zilk, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Velsen en omliggende plaatsen.
Op verzoek ook elders in Nederland.
  

In samenwerking met Bureau APS en Bloemen van Ruth

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons: 06 - 203 802 24
BureauAPS_Loft_Logo2.png