top of page
Zoeken

Hoe heeft u onze uitvaartbegeleiding ervaren?De afgelopen periode hebben wij weer vele uitvaarten mogen begeleiden en families bijgestaan. Iedere uitvaart staat op zichzelf en is niet alleen voor de familie, maar ook voor ons uniek. Zoals:

 • het regelen van een begrafenis in Bennebroek van een dame op hoge leeftijd, geboren en getogen in Bennebroek

 • Met een familie een rondje langs de crematoria in de regio gaan, om die ene locatie te vinden waar men een goed gevoel bij heeft

 • Het indrukwekkende en liefdevolle afscheid van een jonge vader in het Koetshuis van Landgoed Beeckestijn, om hem daarna met de uitvaartbus naar zijn laatste rustplaats onder de kastanjebomen te brengen

 • Een begrafenis ceremonie in de buitenaula van begraafplaats Westerveld Driehuis, met een onverwacht bezoek van een groep herten

 • Of onze begeleiding van de crematies of begrafenissen van dierbaren die nu zo worden gemist in Bennebroek, Haarlem, Heemstede, Vogelenzang, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, IJmuiden en zelfs in Hoorn, Bilthoven en Rotterdam.

Wij willen onze dienstverlening continu blijven afstemmen op de wensen en behoeften van de families. Wat vonden zij van onze dienstverlening en wat kan er wellicht worden verbeterd. Oftewel wat zijn de tops en tips. Deze feedback is voor ons zeer waardevol. “Hoe heeft u onze uitvaartbegeleiding ervaren?” En dat is meteen de titel van ons evaluatiekaartje, dat wij tijdens het nagesprek bij de familie achterlaten.


En wij zijn niet alleen blij met de moeite die de families nemen om het in te vullen, maar wij zijn ook super trots op de feedback die op de evaluatiekaartjes staat geschreven. De een schrijft het kaartje helemaal vol, de ander heeft aan een paar woorden genoeg. De strekking ervan zegt genoeg: onze dienstverlening wordt gewaardeerd met cijfers tussen 9 en 10 (gemiddeld een 9,7).


Een hele kleine greep uit de feedback:

 • “Het eerste gesprek aan de telefoon, het persoonlijke contact, het gevoel van alle tijd hebben, de liefdevolle benadering en het troostbloemetje, TOP.”

 • “Je hebt ons die week er doorheen gedragen.”

 • “Colinda is recht door zee, ze let op de kleinste details. Er wordt goed naar de wensen geluisterd. Alles is goed verzorgd. Het oog voor detail vonden wij zeer fijn.”

 • “Heel dankbaar zijn wij, het afscheid is zo heel warm, waardig en persoonlijk geworden.”

 • “Een mooi klein bedrijf dat met veel liefde, gevoel en aandacht erg betrokken is bij het afscheid van je geliefde.’

 • “Colinda heeft ons van begin tot eind meegenomen in de organisatie van de plechtigheid, was aanwezig als het nodig was en op afstand als het kon. Zij is empathisch, stuurde ons voorzichtig bij waar nodig en heeft een prettig gevoel voor humor. Door haar persoonlijke touch kijken we met zijn allen met een goed gevoel terug op het afscheid van onze moeder.”

 • “Een echt betrokken team, ik had mij geen betere begeleidere tijdens het afscheid (2x) kunnen wensen. Heeft goede contacten, luistert en denkt aan details. Fijn om mee “samen te werken”.”


Op onze website onder het kopje “Referenties” kunt u er nog veel meer le


Comments


bottom of page