top of page
Zoeken

Hart onder de riem


De afgelopen weken hebben we dit kaartje gestuurd naar nabestaanden en relaties om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Het gemis aan familie, vrienden en bekenden om hen te troosten en bij te staan in het rouwproces of tijdens de laatste levensfase is groot en onwerkelijk.

Wat een lieve reacties hebben we op de kaartjes gekregen. Wat fijn dat een klein gebaar zoveel troost biedt. Een kleine greep uit de vele reacties:


"Graag wil ik jullie bedanken voor jullie leuke kaart. Hij kwam precies op een moment dat het mij zeker opbeurde. "

"Wat een lief kaartje, dank je wel!"

"Dank je wel voor de kaart, ook namens de jongens. We vonden het leuk om te krijgen. "

"Ik ben bij mijn moeder en ze laat mij jullie kaartje zien. Wij vinden het super attent en voor mijn moeder geeft dit gebaar troost. Het is inderdaad extra moeilijk in deze tijd. "

"Bedankt voor jullie lieve kaartje!"

"Bedankt voor je kaart, doet ons goed!"

"Mijn moeder is helemaal blij met jullie kaartje! Leuk en lief!"

"Wat bijzonder attent je lieve kaartje, het geeft troost. Dank!"

"Wat ontroerend zo’n lief kaartje, dank je wel!"

"Bedankt voor jullie lieve kaartje aan mij. Ik vond het erg attent van jullie. ".." wordt nog elke dag erg gemist door mij."

"Mama had nog niet gereageerd op je lieve kaartje. Bij deze. Zeer attent! Ze vindt het fijn dat je nog aan haar denkt. Gaat goed met haar."


"Ook mijn moeder was geroerd door het lieve kaartje. Dankjewel hiervoor." Wellicht kent u ook mensen die eenzaam zijn en/of een dierbare hebben verloren. Stuur ze een (extra) kaartje of bloemetje om te laten weten dat u aan ze denkt.

Comments


bottom of page