top of page
Loft Uitvaartinformatiehuys: informatie overlijden en uitvaart

Uitvaartinformatiehuys

Uitvaartinformatiehuys

Een mooi afscheid creëert warme herinneringen en draagt bij aan de rouwverwerking. De wijze waarop we afscheid nemen, is voor iedereen anders. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk. Het Uitvaartinformatiehuys in Bennebroek is een plek waar u geheel vrijblijvend terecht kunt met al uw vragen met betrekking tot het (naderende) overlijden en de uitvaart of informatie ophalen. Zoals advies over rouwboeken, mogelijkheden over asbestemming of hulp bij verlies.

"Loop gerust even
bij ons binnen"

Loft Uitvaartinformatiehuys: informatie overlijden en uitvaart

Advies en informatie

Graag informeren wij u in ons Uitvaartinformatiehuys over de verschillende mogelijkheden voor een mooi afscheid. Wij kennen de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Bollenstreek tot in detail. Of het nu gaat om de mogelijke locaties, een afscheid op het strand of de tarieven van de begraafplaatsen. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan verzekeraars of andere partijen. En buiten deze regio’s zoeken wij het voor u uit. 

Kennis van de regio

"ieder crematorium
is uniek"

Crematoria in de regio

Crematoria in de regio

Ieder crematorium heeft een eigen uitstraling en u bent geheel vrij in de keuze hiervan. Wij hebben een brochure  voor u gemaakt met daarin een overzicht van de crematoria in onze regio: Crematorium Westerveld in Driehuis, Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem, Crematorium Haarlem in Haarlem, Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse en Crematorium Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep.

Loft Uitvaartbegeleiding_ eigentijds, creatief en gedetailleerd
bottom of page