top of page
Loft Uitvaartinformatiehuys

Uitvaartinformatiehuys

Een mooi afscheid creëert warme herinneringen en draagt bij aan de rouwverwerking. De wijze waarop we afscheid nemen, is voor iedereen anders. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk. Het Uitvaartinformatiehuys in Bennebroek is een plek waar u geheel vrijblijvend terecht kunt met al uw vragen met betrekking tot het (naderende) overlijden en de uitvaart of informatie ophalen. Zoals advies over rouwboeken, mogelijkheden over asbestemming of hulp bij verlies.

Uitvaartinformatiehuys
607ac6b9-b2a9-4b3d-8960-f01df53b3837.JPG

Kennis van de regio

Graag informeren wij u in ons Uitvaartinformatiehuys over de verschillende mogelijkheden voor een mooi afscheid. Wij kennen de regio’s Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Bollenstreek tot in detail. Of het nu gaat om de mogelijke locaties, een afscheid op het strand of de tarieven van de begraafplaatsen. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan verzekeraars of andere partijen. En buiten deze regio’s zoeken wij het voor u uit. 

Kennis van de regio
Advies en informatie
IMG_8606.jpeg

Advies en informatie

Een mooi afscheid creëert warme herinneringen en draagt bij aan de rouwverwerking. De wijze waarop we afscheid nemen, is voor iedereen anders.

Er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk. Het Uitvaartinformatiehuys is een plek waar u geheel vrijblijvend terecht kunt met al uw vragen met betrekking tot het (naderende) overlijden en de uitvaart of informatie ophalen. Zoals advies over rouwboeken, mogelijkheden over asbestemming of hulp bij verlies.

bottom of page