top of page
Zoeken

Zijn "tweede" huis


Herdenkingsbijeenkomst bij “zijn” voetbalclub…


Hij was erelid van Kon. HFC. Een jaar voor zijn overlijden heb ik met meneer gesproken over zijn laatste wensen en heb ik deze in een document voor hem vastgelegd, zodat zijn echtgenote en kinderen precies wisten wat hij wilde en waar hij alle benodigde documenten bewaarde.


Vorige week werd ik gebeld door een zoon dat zijn vader was overleden. Wat was het fijn voor deze familie dat al op papier stond wat te doen als meneer kwam te overlijden.


Een prachtige herdenking in zijn “tweede” huis, of zoals een van de zoonszei tijdens de toespraak, zijn “eerste” huis bij Kon. HFC. Meneer was sinds 1938 lid van deze club, had de leiding over de bouw van het nieuwe clubhuis in 1978, is een aantal jaar voorzitter geweest en was op talloze andere gebieden buitengewoon actief. Hetgeen onder andere resulteerde in een benoeming als erelid.


De Kon. HFC vlag heeft de hele week halfstok gehangen.

Voorafgaand aan de traditionele nieuwjaarswedstrijd op 7 januari was er 1 minuut stilte en werd er met rouwbanden gespeeld. De familie was hierbij aanwezig.


Tijdens de herdenkingsbijeenkomst zag het er in het clubhuis sfeervol uit in de Kon. HFC kleuren blauw-wit. Er waren mooie speeches en er werd met een korenwijntje geproost op het leven van meneer.


Mede dankzij de fijne samenwerking met Kon. HFC hebben we een een gedenkwaardige bijeenkomst kunnen organiseren in het “huis” van meneer.留言


bottom of page