Zoeken

Persoonlijk tintje

We hebben het snel en gemakkelijk voor u gemaakt om uw blog te beheren!

Een laatste rit langs zijn woonhuis…


…waar de familie hem liefdevol opwachtte om daarna gezamenlijk naar de kerk te rijden voor de afscheidsdienst. De dragers stonden klaar bij het hek om meneer samen met zijn kleinzoons naar binnen te begeleiden. Herinneringen werden opgehaald, foto’s van toen en nu werden getoond en bijpassende muziek werd gespeeld.Hoe mooi was het om te zien dat de kleinzoons hun opa naar zijn laatste rustplaats op de nabij gelegen begraafplaats hebben gedragen…

Aansluitend vond de condoleance plaats in een landelijke en bourgondische locatie: Het Oude Slot. Een persoonlijk tintje was toegevoegd aan de condoleance: het uitserveren van Marques de Caceres, de favoriete wijn van meneer.

Loft Uitvaartbegeleiding

Contact

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor details zet Loft zich met zorg, tijd en aandacht in voor een afscheid dat bij u en de overledene past.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Loft verzorgt uitvaarten in Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Lisse, De Zilk, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Velsen en omliggende plaatsen.
Op verzoek ook elders in Nederland.
  

In samenwerking met Bureau APS en Bloemen van Ruth

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons: 06 - 203 802 24
BureauAPS_Loft_Logo2.png