Zoeken

Trots
Een droom is uitgekomen… een eigen uitvaartonderneming onder de naam Loft uitvaartbegeleiding. Loft staat voor loyaal, open, flexibel en transparant. Dat is waar ik voor sta en ik wil uitstralen met mijn onderneming.


Na vele weken van oriëntatie, voorbereiding, gesprekken voeren, leveranciers benaderen die passen bij de mijn werkwijze, is het dan eindelijk zover. De website, de visitekaartjes, de folder en de advertentieteksten zijn klaar, de eerste netwerkgesprekken met zorginstellingen zijn gevoerd alsmede een aantal voorgesprekken met families.


Vol enthousiasme en vertrouwen, geloven in de visie en uitstraling van Loft Uitvaartbegeleiding, met als doel voor iedereen, met elkaar, een passende uitvaart te creëren… let’s make a memory.


Colinda

Loft Uitvaartbegeleiding

Contact

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor details zet Loft zich met zorg, tijd en aandacht in voor een afscheid dat bij u en de overledene past.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Loft verzorgt uitvaarten in Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Lisse, De Zilk, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Velsen en omliggende plaatsen.
Op verzoek ook elders in Nederland.
  

In samenwerking met Bureau APS en Bloemen van Ruth

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons: 06 - 203 802 24
BureauAPS_Loft_Logo2.png