Wereldlichtjesdag Haarlemmermeer

In het donker komen we samen om licht te laten schijnen van kaarsen die vertellen dat de liefde nooit zal verdwijnen. Liefde voor kinderen die zo worden gemist.

 

Samen delen we het gemis op de sfeervolle verlichte begraafplaats en deelt Juliette Zwaan, oprichtster van Stichting Félice, haar persoonlijke verhaal over het verlies van haar dochter. Om 19.00 uur ontsteken wij samen de lichtjes en worden de namen van de overleden kinderen genoemd. Dit alles met een muzikale omlijsting van het koor Singing Unlimited.

De avond is vrij toegankelijk voor eenieder die het verlies van een kind in zijn/haar hart meedraagt: ouders, broers, zussen, familie, vrienden en iedereen die zich betrokken voelt. U bent van harte welkom! Na afloop van de herdenking hebben we een liefdevolle kleine attentie voor u klaarliggen.

 

Het is mogelijk om van tevoren al de naam van een kind aan ons door te geven via: info@loftuitvaartbegeleiding.nl, uiteraard kan dit ook op de avond zelf.

 

Zondag 8 december 2019

van 18.00 – 19.30 uur

Begraafplaats De Meerterpen

Spieringweg 1021 te Zwaanshoek

Loft Uitvaartbegeleiding

Contact

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor details zet Loft zich met zorg, tijd en aandacht in voor een afscheid dat bij u en de overledene past.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Loft verzorgt uitvaarten in Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Lisse, De Zilk, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Velsen en omliggende plaatsen.
Op verzoek ook elders in Nederland.
  

In samenwerking met Bureau APS en Bloemen van Ruth

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons: 06 - 203 802 24
BureauAPS_Loft_Logo2.png