Wat te doen bij

een overlijden

Het overlijden van een naaste is een verdrietige gebeurtenis. Neemt u daarom gerust alle tijd die u nodig heeft om van dit emotionele moment te bekomen. Wellicht wilt u eerst vrienden en familie om steun vragen. Daarna belt u de huisarts om het overlijden vast te stellen. Wanneer dit is gebeurd, kunt u contact met ons opnemen en komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

 

U mag ons dag en nacht bellen om een overlijden te melden.

 

Overlijden in het buitenland

Wanneer uw geliefde in het buitenland overlijdt, kunt u het beste als eerste de plaatselijke ambassade of de alarmcentrale van de (reis)verzekering bellen. Er moeten veel zaken geregeld worden, zoals de repatriëring. De verzekeraar regelt alles voor u en brengt uw overleden dierbare naar Nederland over. Als u onze naam aan de verzekeraar doorgeeft, halen wij uw dierbare bij aankomst in Nederland op en regelen we samen met u de uitvaart. U mag ons dag en nacht bellen.

"U staat er niet alleen voor"

 

Loft Uitvaartbegeleiding

Contact

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor details zet Loft zich met zorg, tijd en aandacht in voor een afscheid dat bij u en de overledene past.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Loft verzorgt uitvaarten in Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Lisse, De Zilk, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Velsen en omliggende plaatsen.
Op verzoek ook elders in Nederland.
  

In samenwerking met Bureau APS en Bloemen van Ruth

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons: 06 - 203 802 24
BureauAPS_Loft_Logo2.png